Temiz Okul Belgesi

15.10.2020 2014

Okulumuzu yüzyüze eğitime hazır hale getirmek için Milli Eğitim Bakanlığı'nın TSE ile Sanayi Bakanlığı'nın şemsiyesi altında belirlediği, 'Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi', 'Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme programında yer alan kriterleri sağlayarak Okulum Temiz belgesi almaya hak kazanarak Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği belge töreninde Sayın Valimiz Dr. Zülkif DAĞLI `dan aldık. Bu süreçte desteğini sağlayan başta Sayın Valimiz Zülkif DAĞLI'ya ,İl Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun ESEN 'e ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim AKMEŞE 'ye teşekkür ederiz. Emeği geçen başta İdareci arkadaşlarıma, öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ederiz.

15-10-2020