Karadeniz İlkokulu

Vizyon: Bilgi çağının gerektirdiği bilgiyi, tekniği ve teknolojiyi kullanarak öğrencilerimizin özlemini duyduğu kaliteli ve seçkin bir okul olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi, çağımızın gerekliliği olan, bilgili, becerikli, kendine güvenen, girişimci ruhlu, araştıran, üreten ve öz değerlerine saygılı bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar: Halk Oyunları İl 2. liği ve 3. lüğü. Polonya´nın düzenlediği ´´Uluslararası Genç Ressamlar´´ resim yarışmalarında Türkiye 1. liği ve 2. liği. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü´nün ortaklaşa yürüttüğü Beyaz Bayrak Projesi ve Beslenme Dostu Okul Projesi

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: SABAH= 08:50 - 12:15 ÖĞLEN ARASI= 12:15 - 12:55 ÖĞLENDEN SONRA= 12:55 - 14:30
Isınma: DOĞALGAZ KALORİFER
Sportif Etkinlikler: Satranç, futbol, yüzme
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karadenizilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kadifekale M. 163. Sokak NO10 İlkadım/SAMSUN

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Samsun´un Karadeniz kıyılarında yamaçlara doğru uzanan bir yerde Karadeniz manzaralı adını da bu manzaradan dolayı alan bir yerde inşaa edilmiştir.

Adres - Kadifekale M. 163. Sokak NO10 İlkadım/SAMSUN

Ulaşım 3 no´lu (yeşil renk) şehir içi dolmuş hattı okulun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde(İlkadım) bulunmaktadır.